Vind een SugarDaddy, SugarMama, SugarBabe of een BoyToy op SugarDaters®

Blogpost 02-05-2019 10:35

AdapterStar: Sugar Dating is Niet Alleen Sugar Dating: Iedereen is Anders

Rond Pasen kon ik mijn eerstejaars jubileum vieren na het uitproberen van SugarDating voor de allereerste keer. Om eerlijk te zijn, toen ik begon had ik lage verwachtingen… Het begon als iets voor de lol, zonder de verwachtingen om door te gaan. Maar ik besefte […]

Indlægget AdapterStar: Sugar Dating is Niet Alleen Sugar Dating: Iedereen is Anders blev vist første gang den Sugardaters® Blog - NL.


Lees meer

Blogpost 01-05-2019 11:11

AdapterStar: Beginnen als SugarDaddy

SugarDating. Mhm… Een paar maanden geleden had ik alleen nog maar van het concept gehoord en gezien in krantenkoppen met verhalen over dat SugarDating prostitutie is en iets om van weg te blijven. Ik had het verder nooit overwogen. Als ik op Tinder ga, vind […]

Indlægget AdapterStar: Beginnen als SugarDaddy blev vist første gang den Sugardaters® Blog - NL.


Lees meer

Blogpost 24-04-2019 10:37

SugarDating en Geld, kunnen ze worden gecombineerd?

In tegenstelling tot wat veel SugarDaddies misschien denken, zijn er gevallen waarin geld tegen de belangen van een SugarDaddy kunnen tegenwerken. “Waarom is hij zo speciaal voor mij om te besluiten om bij hem te blijven?” Is een vraag die elke vrouw graag stelt en […]

Indlægget SugarDating en Geld, kunnen ze worden gecombineerd? blev vist første gang den Sugardaters® Blog - NL.


Lees meer

Blogpost 01-04-2019 12:56

Hoe Gaan SugarDaddies Om Met Ouder Worden?

Hoe gaan Sugardaddies om met ouder worden? SugarDaddies vertegenwoordigen ervaring en wijsheid. Echter, na hun veertigste weten ze niet allemaal welke richting hun privéleven heen moet. SugarDating is voor sommige mannen gewoon entertaining, voor sommige is het een manier om terug te komen in de […]

Indlægget Hoe Gaan SugarDaddies Om Met Ouder Worden? blev vist første gang den Sugardaters® Blog - NL.


Lees meerWaarom SugarDaters®?

SAFE: Wij bieden onze leden een veilige online dating omgeving om gelijkgestemden mensen te ontmoeten. Als ons lid bepaalt u zelf hoeveel informatie u over uwzelf wilt delen. Wij controleren handmatig alle profielteksten en afbeeldingen en mocht het nodig zijn dan moedigen wij onze leden aan om ongepast gedrag aan ons te rapporteren.

UNIEKE: aanpak van Sugar Dating: wat het ook is dat jou naar SugarDaters® heeft gebracht, je kunt je veilig voelen, aangezien iedereen hier met dezelfde reden is en we allemaal verenigd zijn in een verlangen naar oprechte en echte connecties.

GENTLEMAN Beoordeling: Onze 'Gentleman Beoordlings-funcite' verzekert de authenticiteit en betrouwbaarheid van onze leden. Dankzij deze ratings systeem kan iedere gebruiker een meer precieze verwachting hebben van andere gebruikers.

ANONYMOUS: Hier bij SugarDaters® waarderen en respecteren wij anonimiteit. Dit betekend dat als u ervoor kiest om uw profiel te verwijderen, dat wij al uw informatie verwijderen en dat het nooit meer naar u terug getraceerd kan worden. We bewaren de gegevens niet voor onszelf en verkopen deze niet aan derden partijen. Om uw privacy te beschermen zullen uw bankafschriften nooit de naam van onze website weergeven. SugarDaters® zal uw informatie nooit delen of verkopen.

RELIABLE: het is ons doel om de beste en meest betrouwbare datingservice te zijn voor de vrijgevige, de jonge en de mooie mensen. SugarDaters® is een serieuze datingwebsite, die zich speciaal richt op diegenen die ernaar op zoek zijn om voor gezorgd te worden, d.w.z. Sugar Daddies, Sugar Mamas, SugarBabes en Boy Toys.

Wat is SugarDaters®?

SugarDaters® is een datingplatform dat gelijkgestemden, die erin geloven dat relaties het beste gedijen als deze gevoed worden, bij elkaar brengt. SugarDaters® werd in 2013 geïntroduceerd in Aarhus, Denemarken. Sindsdien zijn we het voornaamste Sugar Dating-platform in Scandinavië en één van de grootste Sugar Dating-websites in Europa.

Lid worden en het gebruiken van SugarDaters® is geheel gratis voor SugarBabes en BoyToys, zolang je maar een profielfoto en profieltekst upload.Wat is een SugarDaddy/SugarMama?

Een SugarDaddy/SugarMama is een volwassen, succesvolle en genereuze heer/vrouw die controle heeft over hun leven en economie. Een SugarDaddy/SugarMama kan een ervaren mentor of een levensgezel zijn - net als een vaste partner, alleen welvarend. Premium SugarDaddies en SugarMamas kunnen vrij communiceren met alle Sugar Babies/BoyToys en hun foto's bekijken.

Wat is een SugarBaby/BoyToy?

Een SugarBabe/BoyToy is een verfijnde en verrukkelijke vrouw/man die een waardevolle, fijne en spannende gezelschap is voor haar/zijn SugarDaddy/SugarMama en die graag verwend wilt worden met luxe ervaringen, items en zakgeld.
Een SugarBaby/BoyToy is een verfijnde en verrukkelijke vrouw/man die een heerlijk en avontuurlijk gezelschap biedt voor haar/zijn SugarDaddy/SugarMama en die graag wordt verwend met luxe ervaringen, items en vergoedingen. Een echte SugarBaby/BoyToy is in staat om met haar/zijn SugarDaddy/SugarMama op een emotioneel niveau te verbinden zonder verplichtingen.

Wat is SugarDating?

Sugar Dating is een wederzijds voedende relatie waarin de rollen duidelijk gedefinieerd zijn: een Sugar Daddy/Sugar Mama is degene die zorg draagt, terwijl een Sugar Babe/Boy Toy degene is waarvoor gezorgd wordt. Zo simpel is het!

Gebruik SugarDaters® op de juiste manier.

We willen dat jij, net als de andere gebruikers, mooie ervaringen overhouden aan SugarDaters®, dus lees onze algemene voorwaarden voordat je aan de slag gaat. Onze ondersteuning is er altijd om te helpen!

De beste momenten om te herinneren zijn de momenten die niet gevangen zijn in de routine. Andere singles zijn, net als jij, begaan of gewoon nieuwsgierig, de wereld van sugar dating aan het ontdekken.

Als je op zoek bent naar iemand die waarde hecht aan relaties, of ervan overtuigd bent dat het romantisch is om cadeaus te geven, of zelfs als je vindt dat een eenmalige romantische avond is wat je op dit moment in je leven nodig hebt, dan is SugarDaters® de ideale plek om te beginnen. Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van een gelukkige relatie meer is dan alleen lichamelijke aantrekkingskracht. Het gaat over respect tonen, zorg dragen en rekening houden met elkaars grenzen. Om je de best mogelijke ervaring te bieden, keuren we elk nieuw profiel handmatig goed en oefenen we ons veto uit om nepprofielen te filteren. Welkom in onze exclusieve gemeenschap, sugar daddy, sugar baby, sugar mama en boy toy.

Stap over naar Standaard Web